Pejer AIP Racing News, Pejer AIP, GP Racing Apparel, racing events, event, konferens, pejer, skinnhandskar, webshop, skinnjackor , bergholtz, racing photos, Pro Superbike, allvädersställ, skinnställ, handväskor, STCC, moto cross, F1, enduro, roadracing, s
     Pejer AIP Racing Team mellan 2006-2013
 
      
   
   
   
HOMENOSTALGICALINKS
Karlskoga 2013 Juni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anderstorp 2013
 
 
 
Karlskoga Finalen 2012
Anderstorp 2012
 
 
 
Karlskoga Kanonloppet 2011 aug
 
Mantorp Maj 2011
 
MC-mässan 2011 Älvsjö Stockholm Sweden
 
Se klipp om oss i tidningar o websidor. Klicka här:       Se Alx Danielssons film från Stadion i sommaren 2009Klicka här:             
 
 
 
2010 Karlskoga Maj: Här är Jimmy o Owe Lövgren stjärnmekaniker som är självskriven i teamet. Även storbesök av Jens o Micke Lander som vi är grannar med från landstället. Även besök av Lennart Segerqvist (lumparpolare o Classic förare) och Jan-Ove  En 13 och 12:e placering blev det i helgen, ett fall åt rätt håll, tack vare Owe Lövgren som kommit in i teamet och alla andra som var med och hjälpte oss
 
2010 Knutstorp Maj: Första racet 17:e andra 15:e plats. Vi kan bara bli bättre. Nu siktar vi på Karlskoga om två veckor.
 
update Mantorp Park Final

Vi har fått fart på hojarna och bra väghållning. Lukas kom trea i rookie och 16 i hela racet. Jimmy ett par placeringar efter som missade både starten samt att sätta på sin videokamera. Filip Backlund kom två i racet och vann därmed totalt och får ca 1.000.000 SEK eller ett fritt år i Superstock ute i Europa 2010..

We have good speed and also nice at the track. Lukas became third in the rookie race and 16 in the mainclass and Jimmy some places back. Filip Backlund became second and was also the winner total this year and get approx 100 000 Euro or a free steering in Superstock in europe 2010

 
Knutstorp blev en comeback för Lukas som haft hjärtmuskelinflammation. Konditionen var inte som förr och därmed orken fanns inte riktigt än. Han ledde bland privat (rookie) förarna tills det var några varv kvar men kom trea till slut och 11:a i racet. Jimmy som inte hade en riktigt konkurrenskraftig hoj än (hoppas till nästa race) kom placeringen efter.
 
update Falkenberg: Första träningen blev blandat blött o torrt. Tidsträningen blev det slicks o full gas. Racet gick också i klart väder. Lukas körde in på en bra tredje plats i privat (rookie) cupen och ligger kvar som trea totalt. I den vanliga cupen kom Lukas 11:a och ligger 14:e totalt. Jimmy missade poäng den här gången också och körde in på 19:e plats. Nästa STCC Prosuperbike race är på Skoga i mitten av augusti.
Stadion Djurgårn-Helsingborg:

Update Pejer Racing 20090628 Knutstorp En hedrande tredje plats igen för Lukas i privat cupen och åtta i vanliga klassen. Jimmy kom in på 16:e plats. Lukas ligger fortfarande kvar som trea totalt i privat cupen. Mer bilder kommer snart.Third place again in the private cup and eight place overall and Jimmy in the sixteenth place. More photos coming soon.

Karlskoga började med en massa regnträningar under fredagen. På lördagen med racet blev det bättre väder. Lukas kom på 14:e plats och Jimmy kom in på 16:e och Lukas blev dessutom trea i privatcupen där vi också ligger trea totalt. Den cupen siktar vi på att vinna med Lukas. Inställningarna på hojarna börjar bli ok men inte perfekta, så en del jobb återstår kvar på finliret. Mer bilder kommer lite senare i veckan.

Hi friends and partners. In this race Lukas was third in the private cup and fourteenth over all and Jimmy was sixteenth.

 
Premiären på Mantorp gick sådär. Mycket strul i starten pga av TV tiderna som måste följas. Alla viste inte om att starten gick utan formationsvarv denna gång. På grund av det borde inte detta race räknas, vi får väl se vad som händer. Här lite bilder.           Hi sponsors and friends. This first race had a very strange start, there not everybody know that it should not be a formationlap. We will se if this race is ok for points. Here you can se some pics.
20090106:   Lukas vinter tränar för fullt just nu!
 
Inför 2009: Vi kommer att vara två förare i teamet. Lukas Ockelfelt som är bara 17 år och kommer från 600cc är en stor talang som vi är stolta att ha med i vårt team. Jimmy "Hilmer" Wyren fotsätter en säsong till.

 
Final på mantorp:
 

Update Våler .  Racet gick hyfsat med en 11:e plats och några fler poäng. Eftersom vi inte kör tillräckligt bra för att synas lite mer i den direktsända TV sändningen så går den ena av våra affischer runt på stan. Den stora varianten har suttit uppe en vecka till på ett par platser. Om två veckor är det dags att åka till Mantorp för de grande finale.

                 

 

Update Knutstorp Pro Superbike.Träningen gick som vanligt, sådär. Vi testade kvaldäck men det är också en konst att köra jäkligt fort under endast ett par varv. Racet gick hyfsat med en 13:e plats och några fler poäng. Eftersom vi inte kör tillräckligt bra för att synas lite mer i den direktsända TV sändningen så går den ena av våra affischer runt på stan. Den stora varianten kommer med lite tur upp nästa vecka på ett par platser.Om två veckor är det dags att åka till Våler i Norge.
 
Update Karlskoga EM
Det gick ganska bra på EM i Karlskoga som var i helgen. En åttonde plats med många EM poäng trots lite problem med hala mönstrade Continentaldäck. Det bådar gått för nästa STCC race om två veckor. Se lite bilder från Skoga och våran nya affisch vi satt upp ihop med WestLife racing som har fem st Porschar i sitt team. Tavlan sitter på Essingeleden som har mest trafik i hela Sverige?!? Också ett stort tack till fam Becker som var med och hjälpte till under söndagen.
 

Update Pejer Racing Falkenberg 20080713

Träningen flöt på bra men dom snabba tiderna saknades. Starten, där vi stod långt bak gick bra men det vart för mycket strul i de första kurvorna för att göra en snabb uppkörning. Vi tog oss upp några placeringar men sedan kom kraschen. Antagligen genom en nedväxling för mycket i kurvan innan start rakan. Jimmy fick åka ambulans till sjukstugan. Där fick han vila ut ordentligt eftersom han var lite groggy mm. Micke Nilsson vann före Haaland och Hansson om nu inte det blir ändrat pga av att racet avbröts pga röd flagg.

The practice was to slow and in the race we try to get past so many as possible in the first lap but it was too much fuss in the first bends. On the eleventh lap Jimmy make a crash and the race was over this time also.

 

Update Sturup 20080629

Hej vänner och samarbetspartners.

På Sturup Raceway så var det förkylning för ”Hilmer” som hade lite feber med snor hela helgen. Träningen gick i regn men racet kördes på torrt underlag.

En tionde plats med några poäng till är inte så dåligt pga förkylningen.

Hi friends and sponsors.

In Sturup Raceway it was very much rain in the practice on both Friday and Saturday but the race on Sunday we have dry asphalt. We got the tenth place and some more points. “Hilmer” has a cold the whole weekend so the points were very welcome.

 
20080602:

Update Karlskoga 20080602

Hej Bästa partners o vänner.

Vi hade problem under träningarna på lördagen på grund av de sista krascherna. På söndagens warm-up gick hojen perfekt. Setupen till racet var mycket bra, däcken såg bra ut efter racet. Vi kom 12:a och fick några poäng i alla fall. Däremot var Jimmys fart inte helt ok och det kommer vi jobba på tills nästa race som går på Sturup i slutet av juni.

Hi partners and friends.

We had several problems in the practice because of the crashes we made but in the warm-up and the race the bike was very fine. We became in the twelfth place. It is “Hilmer” that have some own problems. We have to work at that to the next race in Sturup in the end of June.

 
Några fler från Mantorp Foto:Bengt-Åke Gustavsson
 
20080519:

Ingen vidare helg med många småproblem efter de två sista krascherna. Cykeln var svår att lägga ner, vi fixade lite med att sänka gaffeln lite men ej helt ok. Nu ska Hulken på WP titta på framgaffeln. Nu blir det några tester före Karlskoga för att kolla så allt verkligen står rätt till, även reservhojen ska vara tävlingsklar till dess!

Vi skickar bara en bild på oss pga att vi är så dåliga men däremot skickar vi en bild på Lars Edvardsson som är en arbetskamrat från ClearChannel Örebro som kör med framgångar i Ferrari Cupen.

Nu ser vi fram mot Karlskoga

20080505:

Update Sturup Maj

Sturup gick inte så bra som förra året. Träningen gick inte tillräckligt snabbt och bla därför var Jimmy extra taggad inför racet. Starten gick bra och det togs flera skalper i de första kurvorna men i den sista kurvan på första varvet av 17 så blev det för mycket närkontakt med Nylund och konstiga studsar på bakhjulet så kraschen var ofrånkomlig. Kraschen kunde ses på TV i direktsändning men de sovande kommentatorerna missade det helt! Buuuuuu!!!!!!!!!

Nu ska vi fixa hojarna igen till Mantorp.

 
20080423:

Pejer Racing Update Knutstorp 20080420

Hej Bästa samarbetspartners o vänner.

Träningen gick så där och även starten på racet gick så där. Sedan på racet gick det bättre o bättre tills sista kurvorna på sista varvet där vi lyckades att vurpa med en nästan säker 10:e plats. Nu får vi meka ihop hojarna igen och åka mot Sturup nästa helg. Vad jag vet så var vi med lite grann i TV 24 i direktsändning i söndags.

 

 
 
20080103:

Som ni kanske vet kör vi vidare med våra hojar även 2008 i Pro Superbike med STCC.  Jimmy ”Hilmer” Wyrén är självklart med oss igen som förare som kommer att få sitt riktiga genombrott 2008. Vi kommer också ha en bra förare som wildcard i tre race.

Vi kommer att köra Yamaha även under 2008. Just nu förhandlar vi med några gammla o nya samarbetspartners. Det blir direktsändning från varje racesöndag 14 00-14 30 i SVT. Om du inte är det redan och också vill bli en av våra partners så hör av er fort till oss så vi kan diskutera olika former av exempelvis events etc som ju också varje race är.

 

Finalen på Mantorp Park var en regnhelg. Träning: Vi började med två krascher på de två första lördagsträningarna. Den sista tidsträningen fick vi bryta med tekniska problem pga sista kraschen, så det blev en urusel tid. Racet: Starten gick inte så bra som tänkt. Efter några varv så blev det pace car körning och fältet samlades ihop och det var tur för oss. När grönflaggan visades så körde Jimmy sig upp i fältet och låg 10:a när när det blev dags för nästa pace car körning. Pga halt och kalla däck så beslutade tävlingsledningen att rödflagga racet och alla fick det resultatet där de låg. Vi hade tur i oturen att Peter Lindén fick bryta och att Andreas Nylund var av banan ett tag. Det gjorde att vi kom 10:a i racet och blev 10:a totalt. Att vara med 10 i topp är mycket värt!

The final at Mantorp Park was very rainy. We make two crashes in the two first practice. In the race we became tenth and even in the total we became tenth. We are very happy to be with ten best total.

 
20070919: På Sturup blåste det nästan storm och regnade mycket, dessutom kallt. Asfalten var kraftig och mycket kurvor så hojen åt upp däcken ganska snabbt trots kylan. Jag tycker annars att banan var mycket kul med alla kurvor och låg medelhastighet. En lärorik bana i positiv mening! Träningen gick bra med en hedrande 6:e tid. Racet startade bra och solen började komma fram. Jimmy ”Hilmer” Wyrén låg på 5:e plats i fight med Cällis o Papunen. Cällis lyckades att komma förbi och höll på att lyckas att ta andra platsen från Mårtensson men lyckades inte ta sig förbi. Lundh vann. Vi kom 6:a till slut som är årets bästa placering med bra varvtider (se tabell)
 
 
20070819:Karlskoga racet gick inte riktigt som vi tänkt oss. Lorenzon skulle ju visa var skåpet skall stå men det låste sig lite i körningen. Men what the f… Jimmy kom 13 o Lorenzon 14. Varvtiderna vart bättre o bättre men de var ca 1 sek för långsamt. Nästa helg kör Lorenzon ett vanligt Scandinavian Open race i Norge o det skulle inte förvåna mig om han vinner där. Nu kommer Knutstorp med STCC om två veckor för Jimmy. Se många härliga bilder här under.
 
20070813 Knutstorp: Vanlig mc helg!  6:e plats med bättre varvtider än i maj på Knudan.
Se länk för resultat: klicka här

Pejer Racing Update 20070808

Vi åker ner till Knutstorp nu i helgen där det är ”vanliga” mc tävlingar där de har en Superbike Challenge klass. Det kommer säkert vara många ”STCC” förare där för att få en genomkörare till Karlskoga nästa vecka. Där kommer vi ha den stora äran att ha Michael Lorentzon i vårt team som wild card. Se STCC:s sida http://www.stcc.se/index.php?id=289&tx_ttnews[tt_news]=3834&tx_ttnews[backPid]=22&cHash=0e25e63f30

 

Team Pejer AIP racing anlitar wildcard för att stoppa Jimmy Lindström
08 August 2007 15:36
Ålder: 9 min

AV: MONARCHY OF SPEED/TOBIAS LINDSTRÖM


Kategori: EXTRA ProSuperbike

”Pejer AIP racing som tävlar med Jimmy Wyrén i stallet tar nu in

Michael Lorentzon som hjälpryttare samt för att utmana om segern på

Karlskoga den 18-19 augusti. ? Han kommer helt klart visa att han

tillhör toppen i Pro Superbike, menar teamchefen Stefan Pejer.

Lorentzon som har en stark meritlista de senaste säsongerna med en 
tredjeplats i Nordiska Superbike 2005 och slutade i samma klass tvåa 
bakom segrande Jimmy Lindström i 2006. Nu kommer han till Karlskoga 
för att utmana Sverige eliten i Pro Superbike.

- Vi har anmält Lorentzon som ett wildcard för att vara med att röra 
om i toppen, men även för att bidra till utveckling av Wyrén, säger 
Pejer.

Wyrén som hade en trevande inledning på säsongen har gått från 
klarhet till klarhet. Senaste racet i Falkenberg imponerande han 
länge på en femteplats men fick slå av mot slutvarven då däcken tog 
slut, och slutade på en åttondeplats.

Stefan Pejer som själv tävlade framgångsrikt på 80-talet har varit 
helt borta från racingbanorna. När han sen beslutade för att starta 
ett eget team i 2006, fick Wyrén chansen.

- Vi är ett nystartat team och vi lär oss hela tiden. Med Lorentzons 
erfarenhet kan vi se fram mot en stark säsongsavslutning för teamet, 
avslutar Pejer.

Båda förarna tävlar med Yamaha R1 hojar precis som serieledaren, 
Lindström.”
 

 

20070715: Falkenberg update

Det går bara bättre o bättre. Efter en bra tidsträning med plats i andra led (8:a) så gick starten hyfsat i racet och körningen bra. Jimmy låg femma länge tills däcken blev sämre och ramlade ner till åttonde plats. Många poäng den här gången också! Det bästa är att trenden gått från ca 5% sämre en bästa förares varvtid under race mot nu 1,7%. Se diagram.

Den här gången var Michael Lorentzon med och hjälpte till. Nästa gång på Karlskoga ska han köra i vårt team också. Michael som kom 2:a förra året i Superbike SM kan tampas med Jimmy Lindström som har varit helt otroligt bra i år.

 
20070711: Michael Lorentzon 2:a i SM Superbike 2006 kommer att hoppa in som wild card i vårt team några race under andra halvan av 2007. Just nu har han banrekordet på ny banan i Sviestad.
 
20070701:

Hej Här kommer lite statistik som visar att utvecklingen går åt rätt håll för Jimmy och Pejer Racing Team.

Se den svarta ”trend” kurvan! Som ni ser så skiljer det under 2% i tid på Våler. Nu är det 6 tävlingar kvar av säsongen så det ser ganska bra ut om trendkurva fortsätter i samma riktning.

 
20070630:

Nu börjar det lossna lite. Åttonde plats med förare som Zuber, Lilja, Nylund, Linden mfl bakom. Tiderna var mycket bättre nu på Våler. Det ser bra ut för Falkenberg om två veckor. Alla i teamet gjorde ett bra jobb. Backlund vann med Lindström som tvåa.

This time we started to have better laptimes and became eight in the race before such a guys as Zuber, Lilja, Nylund, Lindén etc. Next race is in Falkenberg in about two weeks.

 

20070617:  I Anderstorp knep vi några poäng till men vi är inte nöjda med det (plats 13). Vi kommer att bli mycket bättre. Träningen gick bättre o bättre ju längre det gick. Problemet är att det måste gå snabbare redan på första träningen så att det riktigt snabba tempot skall komma. En liten vurpa stoppade andra tidsträningen men det blev bara lite repor på hojen. Nu ser vi fram emot Våler i Norge som går om två veckor. Tack till alla på Yamaha Center i Haninge som hjälp till med hojarna.

20070603 Karlskoga:

Till race helgen i Karlskoga hade vi bra fart på motorn (MC Verkstan i Stockholm) och framgaffeln fixad av ”Hulken”. Det gick bättre o bättre hela helgen. Våra bästa varvtider kom på warmupen på söndags morgonen och även de få varven som vi var med i racet. Racet startade bra med bra tempo men så fick vi tekniska problem och blev tvungna att bryta. Yamaha Center i Haninge fixar till hojen. Nu ser vi glatt fram emot Anderstorp som är om två veckor.

This time we started to go faster and the race started fine but after two laps we have to give up with some technical problems. We are looking forward to next race in Anderstorp about two weeks.

20070520 Mantorp

Vi har fått fjädringskomponenterna till framgaffeln och det fungerade bra tills vi körde in i curbsen och gaffeln slog i botten mycket hårt och nåt gick sönder inuti. Detta gick inte att fixa på Mantorp. Vi satt på den andra gaffeln och körde med den. Det gick hyfsat och vi kom på 11:e plats och vi fick ett gäng med poäng. Nästa race är om två veckor på Karlskoga då siktar vi ändå högre.

We have some problem with the frontfork and we have to fix it with the other bikes frontfork. We became in 11 place and score some points. Next race is in two weeks at Karlskoga.

 

20070503 KnutstorpFörsta racet som gick i helgen som var på Knutstorp gick inte så bra. Vi har inte fått framgaffelkittet än från WP så vi försökte få till standard prylarna. Det gick inte så bra, så vi hade stora väghållningsproblem som många andra också. Vi slutade på 16:e plats och blev poänglösa. Nu tar vi nya tag till Mantorp som går om två veckor.

 
 
Janne West med sin Porsche
 
 
 
 
Se resultat från racen på Brno klicka här
 
20070421: Första racet inställt pg av farlig bana! Se STCCs kommentar. "MC-förarna underkänner SVEMO:s banbesiktning
21 April 2007 16:01
Ålder: 3 hrs
Kategori: EXTRA ProSuperbike

MC-klassen Pro Superbike kommer inte att tävla på Sturup Raceway i helgen.

Anledningen är att förarna inte godkänner SVEMOS banbesiktning

MC-klassen Pro Superbike skulle ha tävlat i samband med STCC-premiären på den nya banan Sturup Raceway. Banan har efter stora investeringar besiktats och godkänts av svenska motorcykelförbundet SVEMO. Nu vänder sig förarna mot SVEMO:s godkännande och väljer att inte tävla i helgen.
-Det är väldigt olyckligt för publiken, TV-tittarna, banägarna som gjort miljoninvesteringar och MC-klassen i sig, säger Bob Huzell, vd STCC:AB".

Men ni kan se lite av hojarna som vi harbörjat sätta på sponsorsdekaler, några saknas men kommer på snart.

 
20070418: Lite bilder från träningslägret på Brno.
 
 
20070321: Vi har börjat uppfräschningen av vår gamla racebuss. Här är Tammer, Jimmy & Peter Sjöholm på bilderna.
20070310: Nu har vi varit och hämtat våra två R1:or hos Yamaha Center Haninge. Johan Feldt fixade allt jättebra! Nu ska vi börja att preppa dessa. WP stötdämpare är beställt av Hulken på Springzz, Akrapovic av Grevens MC, kåpor av MTT Trading mm.

20020302: Nu är det klart att det blir två Yamaha R1:or för Pejer AIP Racing team 2007 med Jimmy ”Hilmer” Wyrén som chaufför. Pejer AIP har ingått ett avtal med Yamaha (Björn Casserborg) och Yamaha Center Haninge (Johan Feldt). Nu börjar säsongen dra ihop sig och cyklarna skall göras i ordning. Träningsläger blir det i Brno veckan innan första tävlingen som går på Sturup.

 
20070212: Ungefär så här kommer racebussen o se ut:
 
20070211: Det kommer  att vara många saker angående vårt racing team 2007 som kommer att lösas nästa vecka! Se mer på denna sida under veckan!
 
20070127: Vi hjälpte Västra MK på MC mässan i Älvsjö. Vi delade också ut våra broschyrer.
 20061207: Kom vi med på STCC hemsida.
 
200601123: Införskaffade vi en "ny" raceuss. Nu ska vi stripa av och fixa nytt samt isolera o frächa till hytten.
 
20061101: Nu har vi sålt hojen till Lukas Ockelfelt som är en lovande 15 åring. Se Lukas hemsida här:
 
 
20061002: Rapport från finalen på Mantorp 1/10. Efter en mycket bra tidsträning tidsmässigt så kom vi ännu bättre på racet. Vi kom 7:a vilket resulterade att vi slutade på 6:e plats totalt i Veidec Cup och SM. Grattis till hela Teamet. Vi passar också på att tacka alla våra samarbetspartners som vi har under 2006. Nu börjar arbetet med nästa säsong.
After a practice with a very good speed, we make a fine race and became seven and we finished in the sixth place in the whole Swedish championship in the Superstock 600
 
20060910: Rapport från Knutstorp 10 september. Efter en inte alltför bra tidsträning så gick racet bra igen. Vi kom åtta och skrapade ihop åtta viktiga poäng. Nu förstärkte vi sjunde platsen totalt i SM. Vi körde under 1 03 tider som verkar lovande inför sista racet som går 1 oktober på Mantorp Park. After a practice with not so good speed we make a fine race and become eight and are now even stronger in the seventh place in the whole Swedish championship in the Superstock 600
20060827 Rapport från Karlskoga . Den sjätte av åtta tävlingar i superstock 600 som är en SM serie. Efter en träning med förkylning o feber så gick racet mycket bra för oss. Vi slutade sjua, en tusendel före Jimmi Lindén. Vi ligger nu totalt sjua i SM serien. Här under kommer lite bilder och resultat från Karlskoga.

After a practice with a cold and fever we make a fine race and become seven and are now even seven in the whole Swedish championship in the Superstock 600.

text kommer snarast
 
20060813 Anderstorp: Regnet kom den här helgen. Efter en inte allt för bra träningstid så blev racet bra trots regn. Vi slutade nia med en hård fight ihop med Stenberg och våra bästa varvtider var i klass med fjärde tid. Tyvärr var vi inte riktigt med från början men nu vet vi till nästa race på Karlskoga om två veckor att vi kan vara med i toppen.
 
20060714, 15, 16: Falkenberg, där vi slutade på en nionde plats. Vi kan bättre. Men what the f... henry hack.
Micke o Jimmy         Micke, Gun-Britt & Åsa        Vårt tält           AE-tecs nys däckvärmare         Starten
 
20060704: Var på Sviestads och tränade. Gick mycket bra!   
 
(mr JGS)  Stefan "Smen" Sands  125:a skar
Läskig krasch efter lång rakan. Hojen hamnade på åkern på andra sidan infartsvägen. Kommer ej i håg namnet på han som vurpade. Maila gärna in det ni som vet!!!
 
20060618: Racet på Mantorp blev en framgång! Inte bara för åttonde platsen men också för att varvtiderna börjar närma sig de bästa. Vi ligger  nu sexa totalt. Det nya däckfabrikatet vi har bytt till verkar vara rätt val. Aron har också peppat Jimmy till att bromsa senare mm.
20060613: Träning på Svistad uranför Linköping. Vi testar annat däckfabrikat som behöver en viss inkörningsträning.
20060529: Femte plats på Karlskoga känns mycket bra. Ett regn race där det hände mycket.
20060525: Första kraschen för året på Karlskoga under onsdagen inför helgens race i Karlskoga. Men som sagt var det kostar att ligga på topp!
20060522: Vi har glädjen att presentera två  nya samarbetspartners för 2006 som har anslutit sig tll oss: ClearChannel och Lagerholm & Co.
20060512,13,14:
Racet på Knutstorp: gick bra! Tre poäng och 13:e plats. Snart är vi i kapp täten. Se mer foton under photos.
20060502: I dag testade vi hojen för första gången: Karlskoga på Petjos välorganiserade träning.
                                   
Tyvärr har vi inte fått alla våra samarbets partners loggor på dessa bilder.
ps: Träningen flöt perfekt. Cykeln går perfekt.
20060402: Nu har vi fått en 2006 Yamaha R6
20060322: Dekkpartner är med igen!!!!
20060322: Strul med hojar men vi hämtar ut en R6 nästa vecka hos YamahaCenter.
Racehelgerna spikade. Se här nere till höger.
Reglerna klara nu 21/2 för 2006 se länk:
Ny stjärnmekaniker är Thomas Aronsson som kommer vara med i teamet 2006. Se teamet,
Rykande färskt!! Yamaha Motor Scandinavia, AE Tec, MP-Racing & Plinten EL är också samarbetspartners 2006. Övriga se sponsor sidan.
Ett måste inför 2006 är att ha två Yamaha R6:or 600cc. Nu är båda cyklarna finansierade. Robert Persson med Persson Offset äger den ena cykeln och Stefan med Pejer AIP den andra.
Det kommer in lite nya ansikten i teamet inför 2006 se "teamet" Bla ny teamchef: Stefan Pejer     Nu har vi hämtat ut en R6:a hos Yamaha Center i Haninge.